Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

75 DE ANI DE TEATRU LA TURDA

Artă
Tools
Typography

În urmă cu exact 75 de ani – mai exact, în data de 16 octombrie 1948 – Teatrul din Turda prezenta publicului prima sa premieră – spectacolul “O scrisoare pierdută” de I. L. Caragiale.

În decursul acestor ani, teatrul a continuat să creeze spectacole pentru public devenind un loc special grație activității sale, a proiectelor cultural-artistice, educaționale și sociale pe care le-a dezvoltat și pe care le dezvoltă în continuare pentru comunitatea locală.

“Cu ocazia împlinirii celor 75 de ani, fațada clădirii Teatrului, monument istoric, va fi luminată în albastru, iar clădirea fostei Fabrici de Bere, care găzduiește temporar activitatea scenică a TNAMT va fi videomapată cu imagini din arhiva artistică a naționalului turdean. Totodată, azi, între orele 17 și 20, în foaierul Fabricii de Teatru, o instalație multimedia „labirint” va prezenta momente importante și lucruri neștiute din istoria teatrului turdean. Vă așteptăm să vedeți și să experimentați instalația performativă. La mulți ani TNAMT și la cât mai multe stagiuni!” a spus Cătălin Grigoraș – manager TNAMT.

Rămâneți alături de Teatrul Național Aureliu Manea Turda, urmăriți activitatea sa pe pagina oficială www.tnamt.ro și în aplicația cu același nume disponibilă în Appstore și Googleplay.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS