Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Fri, Aug
256 New Articles

MACN vă invită la Salonul Anual de Artă al UAP, Filiala Cluj

Artă
Typography

Uniunea Artiștilor Plastici din România (UAP), Filiala Cluj-Napoca, în colaborare cu Muzeul de Artă Cluj-Napoca, instituție publică de interes județean, care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj și Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca, organizează, în perioada 5 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020, „Salonul Anual de Artă” cu participarea tuturor secțiilor de creație ale UAP - Filiala Cluj-Napoca - pictură, sculptură, grafică, foto-video-artă ambientală, design, ceramică, artă textilă.

Este expoziția reprezentativă a artiștilor clujeni din toate generațiile organizată, prin tradiție, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

Vernisajul a avut loc joi, 5 decembrie 2019, ora 18:00, la sediul Muzeului de Artă Cluj-Napoca (Palatul Bánffy, P-ța Unirii nr. 30), în sălile de expoziții temporare situate la parter.

Expoziția rămâne deschisă publicului spre vizitare până în data de 5 ianuarie 2020, de miercuri până duminică inclusiv, în intervalul orar 10:00-17:00.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS