Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

22
Fri, Sep
76 New Articles

ÎNAINTE DE FIX - film de debut

Cultură
Tools
Typography

Cândva în martie, Paul ne-a povestit despre ideea lui de film. Nu la mult timp după asta, vorba umbla prin facultatea de film de la Cluj că un fost student caută oameni pe partea tehnică.

Când ne-am adunat din nou la masă, ne-am dat seama că ideea originală a regizorului mai trebuia șlefuită. Era doar o idee. Încă nu un film. Încă nu o poveste.

În mai, când ne strofocam să găsim o identitate a filmului, echipei s-a alăturat scenarista Diana Coza. Două orgolii s-au bătut cap în cap dar, din fericire, în echipa noastră sunt mai mult de doi oameni. Așa că, după câteva migrene, sesiuni de râs isteric și seri de jocuri și multă muncă, am ieșit cu un scenariu.

Știam de la bun început că făceam un film cu buget redus și aveam nevoie de suport financiar pentru a produce scurtmetrajul. Am luat legătura cu mai multe entități pentru a acoperi bugetul, dar numai una ne-a întins o mână de ajutor. Așa a început colaborarea noastră cu sponsorii Luna Cleaning.

Locație? Recuzită? Decor? Încă lipseau atâtea lucruri și Clujul nu ni le oferea nici după o lună de căutări intense. Cum am făcut rost de ele este o poveste ce merită spusă cu altă ocazie.

Premiera filmului va avea loc în curând, în Cluj-Napoca, în cadrul unui eveniment organizat de asociația Lumea ca Lumea.

Urmăriți paginile noastre de Facebook și Instagram pentru mai multe detalii în săptămânile ce urmează. Sperăm să vedem cât mai multă lume la premieră!

*

*     *

 “Înainte de fix”, o producție Lumea ca Lumea, în co-producție cu Daisler Asociatia și susținută de Luna Cleaning.
Link Trailer Oficial:


Facebook
Instagram
IMDb

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS