Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Teatrul “Aureliu Manea” vă propune “Băieţi şi fete”

Cultură
Tools
Typography

Dacă te-ai născut într-un cartier mărginaș dintr-un oraș sărac din Marea Britanie tot ce poți visa este să pleci de acolo. Daca ești băiat visul e să ajungi  fotbalist sau star rock. Dacă ești fată - te măriți. Totul e să scapi de rutină și de sărăcie.

Un grup de fete și unul de băieți își petrec noaptea dinaintea căsătoriei prietenei/ prietenului lor într-un club dărăpănat dintr-un astfel de cartier. Acțiunea are loc în cele două toalete ale clubului, acolo unde Dave și Linda, cei care urmează să meargă a doua zi la biserică pentru a se căsători, au hotărât, fără să știe unul de altul, să-și celebreze ultima noapte de „libertate”. Dar tot aici se întoarce să concerteze Peter, cel care a reușit să evadeze din cartier  și a ajuns acum chitarist al unei formații rock din Londra.

Doar că Peter e fostul iubit al Lindei...

Ovidiu Caiță

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS