Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Admiral C4C lansează single-ul şi videoclipul "Booty Bounce", feat Salento Guys - “Cluburile vibrează din nou pe ritmuri dancehall!” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Dupa single-ul "Outta Control", in colaborare cu Nyanda, membra trupei Brick & Lace, Admiral C4C lanseaza un nou single cu un beat dancehall - "Booty Bounce".

Compusa de catre Admiral C4C, "Booty Bounce" este o piesa fast tempo upbeat EDM, cu influente reggae si dancehall, iar Admiral C4C o numeste "un aperitiv de club".

Videoclipul este regizat de catre Anthony Icuagu, colaboratorul artistului pentru cele mai recent clipuri, si a fost filmat intr-un club din capitala, locul perfect pentru energia si vibratia melodiei.

Admiral C4C a primit in 2015 "Honorary Awards of Merit and Excellence" in cadrul Africans in Diaspora Merit Awards (Amsterdam, Olanda), premiu obtinut pentru numeroasele contributii in divertismentul european. In 2014, Admiral C4C a mai lansat alaturi de Cat Music single-ul si videoclipul "Boom Bang", un feat cu Roxana Nemes, iar in prezent lucreaza la un nou album, care va include piese reggae, dancehall, cu influente electro-pop si house.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS