Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Tue, Sep
218 New Articles
 

O nouă avarie a oprit apa la Câmpia Turzii

Actualitate
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunța întreruperea furnizării apei potabile în data de 11.09.2020, între orele 14.00 – 18.00, în municipiul Câmpia Turzii. Avaria a fost produsă de SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) - SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) care efectuează lucrari in zonă, cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda - Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020" - contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII" (Pachet CL 7).

Afectate, imobilele situate pe:

  • str. Laminoriștilor -  nr. pare începând cu nr. 102 până la Solaris Shopping Center și nr. impare de la nr. 139 la nr. 145
  • str. Luncii
  • SC Industria Sarmei
  • str. Câmpiei (municipiul Turda), agenții economici: Solaris Shopping Park, MMM Autoparts și Gentilia Construct SRL, Eckerle Automotive
  • Parcul Industrial Reif

Întreruperea furnizării apei potabile era necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie la rețeaua de distribuție pe str. Laminoriștilor nr. 168.

Echipele CAA au fostt la fața locului și depunând toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei puuteau apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care utilizatorii erau sfătuiţi să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. CAA îşi cerem scuze pentru inconvenientele provocate și  mulțumeşte pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS