Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

06
Mon, May
93 New Articles

Vasile Grumaz confirma: nicio „laparoscopie”, inca, la Spitalul Municipal Turda

Actualitate
Tools
Typography

Despre intervenţiile chirurgicale prin metoda laparoscopică la Spitalul Municipal Turda, managerul interimar al unităţii spitaliceşti spunea azi, 23 iulie 2013: "Se începe mâine, sper...".

Metoda laparoscopiei ca tip de intervenţie chirurgicală a fost anunţată ca fiind posibilă la Spitalul Municipal Turda într-o conferinţă de presă organizată la sediul unităţii spitaliceşti pe 5 iulie 2013. Medici prezenţi la conferinţa de presă confirmau că metoda poate fi utilizată "de mâine, dacă e nevoie".
La aceeaşi conferinţă de presă, însă, se spunea că metoda poate fi utilizată numai în anumite tipuri de intervenţii iar pacienţii trebuie să treacă prin mai multe analize care arată dacă pot beneficia sau nu de metoda de intervenţie chirurgicală.
Vasile Grumaz spunea că săptămâna trecută fusese programată o pacientă care să fie operată prin metoda laparoscopică, însă analizele preoperatorii la care pacienta a fost supusă nu au "calificat-o" pe aceasta pentru o intervenţie chirurgicală prin metoda laparoscopică.
Managerul interimar al spitalului turdean şi-a exprimat, însă, speranţa că în ziua următoare discuţiei purtate cu noi s-ar putea efectua o intervenţie chirurgicală prin metoda anunţată ca posibilă la Turda, asta în cazul în care analizele la care a fost supus pacientul vor confirma că poate fi operat prin metoda laparoscopică.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS