Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Locuitorii din Petrilaca, vizitati de reprezentanti ai CAA | VIDEO

Actualitate
Tools
Typography

Mai mulţi reprezentanţi ai Companiei de Apă Arieş din Turda au fost prezenţi sâmbătă, 7 decembrie, în cătunul Petrilaca.

Alături de directorul general al CAA şi alţi reprezentanţi ai companiei, la Petrilaca au mai fost prezenţi senatorul Alexandru Cordoş, Adrian Sălăgean în calitate de director al SC Domeniul Public Turda sau Ioan Şandru în calitate de director al Companiei de Salubritate Câmpia Turzii.
Scopul declarat al vizitei a fost identificarea problemelor cu care se confruntă cetăţenii în ceea ce priveşte apa potabilă şi încercarea găsirii unor rezolvări la respectivele probleme.
Lucrurile, însă, sunt foarte clare: cetăţenii din Petrilaca nu beneficiază de reţea de apă potabilă şi nici de reţea de canalizare şi, cu atât mai mult cu cât cetăţenii susţin că plătesc impozite deşi nu beneficiază de condiţii la valoarea impozitelor pe care le plătesc, reprezentanţii CAA consideră că se pot găsi soluţii de a se realiza reţele de apă şi canalizare la Petrilaca.
Directorul Cristian Matei a precizat că ar putea exista mai multe posibilităţi: fie pe fonduri europene prin pasul II al proiectului - mai ales că în acest sens directorul CAA vorbea de o ulterioară identificare a problemelor existente în aria de operare a companiei - fie pe fonduri de la administraţia locală ori pe fonduri proprii ale companiei.
"Dumneavoastră nu aveţi nimic aici" spunea Cristian Matei cu referire la lipsa reţelelor, adăugând că discuţiile nu sunt simple promisiuni, directorul CAA asigurând că se va ocupa personal ca problema să se rezolve. "Deci când ne apucăm aici, se termină, nu lăsăm lucrurile aşa...", mai spunea managerul Companiei de Apă Arieş.
Ce alte discuţii s-au mai purtat la faţa locului, şi care a fost reacţia oamenilor prezenţi la întâlnirea cu reprezentanţii CAA, puteţi vedea în imaginile de mai jos, puse la dispoziţie de site-ul de ştiri www.ariestv.ro, motiv pentru care mulţumim şi pe această cale administratorului site-ului.

{dailymotion}x18641k_reprezentantii-caa-in-vizita-la-petrilaca{/dailymotion}

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS