Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Opriri de apa azi la Turda

Actualitate
Tools
Typography

Azi, 12 decembrie furnizarea apei este sistată în mai multe zone din Turda, potrivit unor comunicate transmise de Compania de Apă Arieş.

Astfel între orele 8.00-16.00 furnizarea apei potabile este sistată în cartierul Oprişani, începând cu intersecţia străzilor Calea Victoriei cu strada Lianelor (partea dreaptă a drumului European E60, către municipiul Câmpia Turzii) şi în cartierul Poiana, cartierul Primăverii, Supermarket Kaufland şi CSA.
De asemenea, între orele 10.00-14.00 furnizarea apei potabile este sistată pe strada Petru Maior.
Dacă în primul caz sistarea furnizării de apă poitabilă este cauzată de lucrări de montare echipamente hidraulice pe reţeaua de alimentare cu apă, lucrări care fac parte din proiectul pe fonduri UE “Extinderea şi reablitarea sistemelor de apă şi apă uzată în regiunea Turda - Câmpia Turzii”, în al doilea caz sistarea furnizării apei este cauzată de de lucrări de branşare la reţeaua de apă potabilă şi racordare la canalizare pentru 9 utilizatori.
Compania de Apă Arieş îşi cere scuze pentru inconveniente şi mulţumeşte pentru înţelegere.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS