Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Tue, May
84 New Articles

Peste 200 de colindatori trec pragul CAA | FOTO

Actualitate
Tools
Typography

(comunicat)
Şi în acest an, în perioada 16 – 20 decembrie, Compania de Apă ARIEŞ are parte de cele mai frumoase colinde din partea copiilor de la şcoli şi grădiniţe din Turda şi Câmpia Turzii. Peste 200 de copilaşi vor trece pragul companiei, atât la Turda, cât şi la Câmpia Turzii, în aceste zile când tot românul îşi primeneşte casa pentru sărbători.

Moş Crăciun a lăsat darurile pentru toţi colindătorii săi, sub bradul Companiei de Apă. Bucuria copiilor s-a reflectat asupra angajţilor CAA, care la rândul lor i-au colindat pe aceştia şi le-au oferit dulciuri şi cozonaci.
Domnul director Cristian Matei a fost profund impresionat de glasurile colindătorilor şi de atmosfera de sărbătoare pe care au creat-o copiii, îndrumaţi de cadrele didactice care i-au însoţit.
Adresându-le călduroase urări de fericite sărbători şi mulţumiri, Cristian Matei a rămas alături de angajaţii săi până la sfârşitul spectacolului oferit de copii, adevărate acte artistice pentru angajaţii companiei.

{gallery}2013/131218caaColindatori{/gallery}

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS