Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Mon, Dec
135 New Articles

Anunț - Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii (26.09.2022)

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 26.09.2022, între orele 08.30 – 18.00, în municipiul Câmpia Turzii.

Sunt afectate imobilele situate pe:

  • str. Laminoriștilor -  nr. pare începând cu nr. 100 până la Solaris Shopping Center și nr. impare de la nr. 139 la nr. 145
  • str. Luncii
  • str. Gării (numerele impare)
  • cartier Insula
  • str. Câmpiei (municipiul Turda), agenții economici: Solaris Shopping Park, MMM Autoparts și Gentilia Construct SRL, Ekerle, Agrosel SRL.

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie la rețeaua de transport apă Dn 400 de pe str. Laminoriștilor intersecție cu Iancu Jianu (lângă magazinul Lidl).

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și  vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS