Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Cetatenii sunt nemultumiti de drumul spre Bogata

Actualitate
Tools
Typography

Zona de drum care nemulţumeşte cel mai mult este în apropierea societăţii de transport, proprietară a mai multor maşini de tonaj mare, nemulţumirea cetăţenilor care parcurg - uneori aproape zilnic - acea porţiune de drum regăsindu-se în construcţii verbale - rostite cu năduf - gen "dom'le, noi ne rupem maşinile pe-acolo!".

Din perspectiva societăţii Domeniul Public Turda, problema este cunoscută şi trebuie rezolvată. "Chiar azi (ieri, 8 ianuarie - n.r.) am trimis o echipă să vadă despre ce e vorba acolo", spunea directorul societăţii turdene, Adrian Sălăgean, care preciza, însă, că lucrările de remediere s-ar putea realiza în primăvară: "încercăm să remediem cât putem, când ne permite şi vremea, pentru că nu putem să ne apucăm de nişte lucrări şi să le lăsăm baltă; iar în primăvară vom încerca să remediem aşa cum trebuie situaţia respectivă", Adrian Sălăgean precizând că, cel mai probabil, lucrările s-ar putea executa în luna martie.
Potrivit directorului SC Domeniul Public Turda, lucrărilecare trebuie executate sunt de o amploare ceva mai mare: "în primăvară, când timpul ne va permite, vom interveni acolo... e o lucrare mai amplă: va trebui să facem nişte săpături, să creem o fundaţie, balast, balast stabilizat şi apoi un strat de asfalt".
Referitor la cauzele deteriorării drumului - dincolo de faptul că drumul, probabil, nu a fost proiectat, la momentul realizării lui, pentru tonaj mare - inclusiv cetăţenii sunt de părere că drumul arată aşa cum arată şi din cauza maşinilor de tonaj mare care circulă în zonă şi intră, din drum, în unghi de 90 de grade, pe proprietatea societăţii de care aparţin. Referitor la acest aspect Adrian Sălăgean preciza: "Că sunt maşini mari care întorc acolo, asta nu mai depinde de noi. Noi nu suntem în măsură să acuzăm sau să disculpăm pe cineva care are o societate comercială şi desfăşoară o activitate... nu ştim nici ce este în moemntul de faţă dedesubt (dacă drumul are fundaţie şi în ce stare este aceasta - n.r.)... Şi acolo e şi unitatea de tancuri, probabil că mai ieşeau şi ei, dar cu câtă greutate, nu ştim...".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS