Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Domeniul Public Turda primeste sesizari de la cetateni

Actualitate
Tools
Typography

Directorul SC Domeniul Public Turda, Adrian Sălăgean, a confirmat că societatea pe care o conduce este deschisă colaborării cu cetăţenii.

Explicând că "noi nu putem interveni în anumite zone, să trimitem echipe, fără înştiinţarea primăriei... noi mergem acolo şi trebuie să facem situaţie de lucrări...", Adrian Sălăgean a precizat, totuşi, că cetăţenii care doresc să facă sesizări sunt bineveniţi.
De asemenea, directorul SC Domeniul Public Turda spunea că sesizările trebuie să fie serioase şi asumate de cei care le fac: "pot veni la sediul societăţii, să facă o hârtie în scris, cu numele, să nu fie anonimă, lasă o reclamaţie, o înştiinţare, şi noi intervenim prompt oriunde ni se cere în Turda", spunea Adrian Sălăgean care adăuga că alte modalităţi de contact ar fi poşta electronică (adresa de e-mail a societăţi fiind This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) sau faxul, la numărul 0264-317085.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS