Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

In luna februarie, CAA a intervenit la 82 de clienti numai pentru desfundarea canalului

Actualitate
Tools
Typography

(comunicat)
În perioada 13 – 27 februarie 2014, echipele de intervenție ale CAA au avut o activitate intensă, atât în Turda, cât și în Câmpia Turzii:

- La canal s-a intervenit în 82 de situații pentru: desfundări și curățări ale canalului menajer, vidanjări tronsoane canale, curățare cămin vizitare canal
- La apă, echipele companiei au fost la 66 de clienți și au executat lucrări de: separări consum apă, avarii, spărturi accidentale, înlocuire manometre și montaj contoare.

Activitatea companiei este într-o permanentă îmbunătățire
Astfel, în ultimele șapte luni s-a reușit:
- Contorizarea în proporție de aproape 100% la branșamentele din arealul de deservire al CAA;
- Reducerea pierderilor de apă de la 32% înregistrat în primul semestru al anului 2013, la 25%, procent aferent semestrului al II-lea;
- Acreditarea RENAR a Laboratorului de ape și ape uzate;
Dotarea cu mașini, utilaje, echipamente, pentru desfășurarea activității în toată aria de operare a CAA, duce la îmbunătățirea lucrărilor executate și la promptitudine în intervenirea la orice reclamație a clienților noștri.
Dar activitatea Companiei de Apă ARIEȘ nu înseamnă numai întreținerea rețelelor de apă și canal și distribuirea unor servicii de calitate, ci și implicare în viața comunității prin:
Activități educaționale, de informare și ajutorare
1. Campania „Prețuind apa, prețuiești viața!", demarată cu scopul de a educa tânăra generație în spiritul recunoașterii importanței apei în viața și activitatea noastră de zi cu zi
2. Campania de informare „Pentru mediu, pentru sănătate!", are ca obiectiv informarea clienților CAA cu privire la utilizarea eficientă și corectă a celor două servicii: apa și canalul, cu scopul de a proteja mediul înconjurător
3. Acțiuni de susținere a sportului și performanțelor obținute prin sport în comunitatea noastră
4. Participări la campanii și activități despre și pentru mediu și curățenia orașelor în care locuim - CAA a susținut și participat trei ani la rând la campania de ecologizare „Let's do it, Romania!"
5. Acte caritabile, donații – au fost donate sobe de teracotă la trei familii, s-au dăruit cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pachete copiilor orfani și vârstnicilor de la azilele de bătrâni.
6. Investiți,i din surse proprii, pentru introducerea celor două servicii în zone și cartiere care nu au beneficiat de ele până acum: strada Margaretelor din Turda, localitatea Mihai Viteazu, Sândulești, Luna, Urca, Petrilaca, Aiton.
7. Evenimente organizate cu ocazia primirii unor vizitatori din țară și din străinătate, interesați de performanțele CAA.
Prin campaniile de conștientizare și educare, CAA și-a propus să fie permanent aproape de clienții săi și să le ofere cât mai multe informații referitoare la felul în care gestionează serviciile de apă și canal, servicii indispensabile:
Pentru că este folosită în multe scopuri – casnice, agricole sau industriale – apa este o resursă din ce în ce mai rară. De aceea este de datoria companiilor de apă să o gestioneze rațional și să o păstreze pentru generațiile viitoare", concluzionează directorul general al CAA, Cristian Octavian Matei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS