Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Un spectacol inedit daruit doamnelor si domnisoarelor de la CAA

Actualitate
Tools
Typography

Azi, 10 martie, conducerea CAA a organizat pentru angajate un moment dedicat Zilei Mamei. Părintele Sebastian Zăhan, alături de micii săi artiști, au cântat și au recitat celor 40 de doamne prezente, încântând audiența până la lacrimi.

Directorul General al CAA, Cristian Octavian Matei a adresat câteva cuvinte de bun venit: „Părintele Zăhan, aici de față și-a exprimat dorința că vrea să vă aducă și dânsul, împreună cu copilașii aceștia frumoși, un omagiu de 8 martie. Să-l primim cu căldură."

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS