Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Tue, May
84 New Articles

Mai multe retele de apa si de canalizare si mai multe drumuri si alei asfaltate in Turda

Actualitate
Tools
Typography

Strategia de dezvoltare pe termen mediu şi lung a Companiei de Apă ARIEŞ, prevede investiţii în infrastructura de apă şi canal, atât din fonduri europene, cât şi din bani alocaţi de la bugetul local. Lucrările de extindere sau reabilitare a reţelelor de apă şi canal vor fi în aşa fel organizate încât, după fiecare lucrare executată pe domeniul public, se va asfalta.

Directorul general al CAA, Cristian Octavian Matei în colaborare cu directorul Domeniului Public, Adrian Sălăgean au fost joi în teren pentru a inventaria locaţiile unde urmează în scurt timp să se facă lucrări la reţelele de apă şi canal şi implicit, de reabilitare a drumurilor şi aleilor dintre blocuri. S-a stabilit punctual unde va fi necesară refacerea sau repararea străzilor. În cartierul Oprişani din Turda, pe străzile Haţegului – Zorilor – Narciselor se va asfalta, iar pe strada Aleea Plopilor deja au început lucrări de reabilitare a trotuarului şi bordurilor din faţa blocurilor.
Datorită colaborării între cele două societăţi, problemele semnalate azi în teren vor fi în curând rezolvate, pentru ca oraşul nostru să arate a oraş de secol XXI, cu locuitori care au toţi acces la apă şi canal şi cu drumuri asfaltate.
Locuitorii din zonele vizitate azi i-au abordat în câteva rânduri pe cei doi directori, semnalând faptul că, zonele pentru colectarea deşeurilor sunt în unele locuri focare de infecţie, neexistînd platforme de beton în locurile unde sunt aşezate tomberoanele. Aceste platforme nu sunt obligatorii, dar sunt necesare pentru a marca locurile special amenajate unde cetăţenii pot colecta selectiv şi au un mare plus în protejarea sănătăţii şi mediului înconjurător.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS