Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

06
Mon, May
93 New Articles

22 martie, Ziua Mondiala a Apei

Actualitate
Tools
Typography

Directorul general al Companiei de Apă ARIEŞ a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, sărbătorită în fiecare an pe 22 martie:

 

„De-a lungul timpului, am considerat toți că apa este o resursă inepuizabilă. Dar realitatea ne-a demonstrat contrariul! Schimbările climatice și creșterea populației pe glob sporesc consumul apelor, atât de suprafaţă, cât şi subterane. De aceea este necesară adaptarea la noile nevoi umane și la schimbările climatice. Acest lucru se realizează prin cooperarea operatorilor de apă, dar și a autorităţilor naţionale şi locale. Este necesar un efort susţinut și comun al tuturor factorilor interesaţi, inclusiv reprezentanţi ai sectorului privat, organizaţiilor non guvernamentale, societatea civilă şi mediul academic, care trebuie să coopereze în scopul protejării şi valorificării eficiente şi durabile a resurselor de apă.
Obiectivele Companiei de Apă ARIEȘ sunt: distribuirea unor servicii de calitate superioară şi o comunicare permanentă, transparentă și eficientă cu cetățenii din zona deservită de CAA.
Cu ocazia Zilei Mondiale a apei, sărbătorită în 22 martie, urez tuturor clienţilor, colaboratorilor şi angajaţilor, multe realizări, succese, putere de muncă și

LA MULȚI ANI!"

 

Cristian Octavian Matei – Director General al CAA Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS