Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Dansatorii turdeni la "Produs de Cluj" dar si la "Cupa Clujului"

Actualitate
Tools
Typography

Ziua de 25 aprilie a fost una plină pentru dansatorii Clubului de Dans Sportiv "Potaissa" Turda.

32 de sportivi au participat la spectacolul organizat în cadrul manifestării "Produs de Cluj" cu dansuri latino-americane şi standard, un dans de caracter - arabesc - un dans tematic care a cuprins elemente de tango argentinian şi cha-cha, şi un American Smooth Style - vals vienez - dans dedicat mamelor.
Coordonatorii, in lipsa antrenorilor, au fost perechea Moldovan Cornel şi Miron Oana.
Un alt grup format din 7 perechi au participat la concursul naţional de dans sportiv - Cupa Clujului - desfăşurat la Sala de Sport a Armatei în Cluj-Napoca unde au participat 321 de perechi din Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Oradea, Arad, Alba Iulia, Teiuş, Bistriţa, Dej, Reghin, Salonta, Baia Sprie, Cluj Napoca, Iaşi, Suceava, Târgu Mureş, Sibiu, Mediaş şi Turda.

În finalele competiţiei s-au obţinut 16 medalii de către următorii sportivi:
Costişor Dragoş - Păcuraru Adelina
- Cls. D 14-15 ani - locul 2
- Open Basic standard 14-15 ani - locul 2
- Open Basic latino 14 -15 ani - locul 3
Szekely Bogdan - Pastor Izabela
- Cls. D 14-15 ani - locul 6
- Open Basic standard 14-15 ani - locul 4
- Open Basic latino 14-15 ani - locul 5
Florea Rareş - Koti Giorgiana
- Cls. H 12-15 ani - locul 5
Joldeş Ştefan - Pop Alexandra
- Cls. E 16-35 ani standard - locul 7

Clasări în semifinale:
Sarosi Rareş - Blaga Teodora - cls. H 10-11 ani - locul 11
Petric Raul - Mucea Iulia - cls. E 14-15 ani - locul 12
Todea Paul - Vernes Vera

Antrenorii clubului au fost prezenţi la o altă competiţie naţională care s-a desfăşurat la Timişoara - Cupa SportTim - în calitate de arbitru (Diana Miron) şi secretar al competiţiei (Alin Miron).
Următoarea deplasare va avea loc la Baia Sprie unde, pe parcursul a două zile de competiţie, se vor desfăşura două concursuri naţionale organizate de două cluburi diferite din acelaşi oraş.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS