Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Inceput de mai cu recorduri pentru Salina Turda | GALERIE FOTO

Actualitate
Tools
Typography

Primele zile ale minivacanţei de la începutul lunii mai 2014 aveau să fie unele dintre cele mai fructuoase pentru cel mai important obiectiv turistic din zonă: Salina Turda.

Astfel, potrivit consilierului de marketing al SC Turda Salina Durgău SA, pe data de 1 mai Salina turda a primit 4.300 de vizitatori, pentru ca pe data de 2 mai numărul acestora să fie de 5.700, cel mai mare număr de vizitatori primiţi într-o zi la Salina turda de când obiectivul turistic a fost renovat.
Veniţi din România, Ungaria, Polonia sau Marea Britanie turiştii au făcut ca parcarea Salinei Turda să devină neîncăpătoare, maşinile turiştilor fiind înşirate de-a lungul şoselei care duce la obiectivul turistic turdean pe o distanţă foarte mare.
Despre recordurile atinse de Salina Turda, Cristian matei - preşedinte al Consiliului de Administraţie al S.C. Turda Salina Durgău S.A. - spunea: " Acest fapt este o consecinţă a acţiunilor de promovare a Salinei precum şi a strategiilor de marketing care au urmărit dezvoltarea unui tip de turism mixt, inclusiv turismul cultural. În februarie Salina Turda a participat la Târgul Internaţional de Turism de la Budapesta. În luna martie echipa de marketing a Salinei a fost prezentă la Târgul de Turism Touristica, cel mai mare târg de turism din Transilvania la Cluj dar şi la Bucureşti, la Romexpo, unde a avut loc cel mai mare târg de turism din România. La acestea se adaugă apariţii ale Salinei Turda în publicaţii internaţionale. Toate acestea s-au concretizat în creşterea numărului de vizitatori".

{gallery}2014/140505salinaTurda{/gallery}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS