Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

06
Mon, May
93 New Articles

Dansatorii turdeni la Resita si Dej

Actualitate
Tools
Typography

În perioada 24-25 mai au avut loc două competiții naționale, la Reșita și Dej. Clubul de dans sportiv Potaissa Turda a participat cu 12 sportivi la ambele competiții.

La Cupa Mystic din Reșița au participat 398 de perechi din Timișoara, Arad, Oradea, Brașov, Reșița, Cluj-Napoca și Turda.
Costisor Dragoș și Pacuraru Adelina au obținut - la Open Basic latino 12-15 ani - locul 3 în timp ce Szekely Bogdan și Pastor Izabela au obținut tot locul 3, dar la Cls. D 14-15 ani.
La Cupa Latino Angels din Dej au participat 322 de perechi din Cluj-Napoca, Teiuș, Blaj, Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmației, Baia Sprie, Teaca, Tg. Mureș, Oradea, Sibiu, Reghin, Mediaș și Turda.
În finală, finală perechea Vasvari Dragoș - Nemeș Andreea au obținut locul 5 la Pre 12-15 ani.
În semifinală perechea Petric Raul - Mucea Iulia au obținut locul 7 la cls. E 14-15 ani, perechea Rigman Darius - Precup Raluca au obținut locul 9 la cls. E 14-15 ani iar perechea Todea Paul - Verneș Vera au obținut locul 10 la cls. E 16-35 ani latino și locul 9 la cls. E 16-35 ani standard.
Următoarea competiție va fi la Bistrița, unde se va desfășura Campionatul Național de Formații, în paralel cu cea de-a XXXVIII-a ediție a Cupei Floris.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS