Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

06
Mon, May
93 New Articles

Avertizare de cod galben in zona Turda

Actualitate
Tools
Typography

Ca urmare a adresei nr. 2106977/20.05.2014 primită de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu" Cluj avertizăm populaţia municipiului Turda, ca în intervalul 30 mai, ora 9.00 – 31 mai, ora 23.00 vor avea loc intensificări atmosferice accentuate pe raza judeţului Cluj, inclusiv Turda.

Sunt anunţate averse ce vor avea şi caracter torenţial, cantităţile de apă depăşind 25-30 l/mp şi izolat 50-60 l/mp, descărcări electrice, intesificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie şi căderi de grindină.
În acest context, la sediul Primăriei Turda, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă a fost instituită permanenţa în intervalul de timp menţionat. Orice situaţie poate fi comunicată operativ la tel: 0264 – 316006.
De asemenea, în această perooadă vor fi monitorizte permanent cursurile de apă de pe raza municipiului de către angajaţii SVSU.

Sef Serviciu,
Mihai Zăhan

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS