Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Programul de vizitare la Salina Turda se prelungeste

Actualitate
Tools
Typography

Începând cu 1 iunie 2014 programul de vizitare a Salinei Turda se modifică tocmai pentru a veni în sprijinul turiştilor care vin în vizită.

Potrivit unei informări transmisă spre public de către conducerea obiectivului turistic turdean, "Pentru a facilita accesul turiștilor la vizitarea «celui mai frumos loc subteran din lume», Consiliul de Administrație a SC Turda Salina Durgau SA a hotărât prelungirea orarului de funcționare, astfel că începand cu 01.06.2014 programul de funcționare va fi zilnic între orele 09.00-19.00, ultima intrare în Salina Turda fiind la ora 18.00".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS