Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Bazinul de Inot didactic de la Turda - deschis tuturor

Actualitate
Tools
Typography

(comunicat)
Invităm pe toţi turdenii ţi nu numai, de orice vârstă, să se bucure de Bazinul de Înot din Turda, de condiţiile deosebite, la standarde europene a bazinului (apă caldă de 28 grade Celsius, curată , limpede şi tratata conform legilor sanitare în vigoare).

La cerinţele clienţilor bazinului, din data de 04.06.2014, s-au introdus următoarele servicii şi tarife, Bazinul de Înot din Turda fiind deschis şi luni, 09.06.014, în ziua de Rusalii:
- abonament fidelitate adult - 100 lei / 15 şedinţe / două ore - după al doilea abonament consecutiv de 100 lei / 12 şedinţe, clientul va beneficia de 3 intrări gratuite / abonament.
- curs intensiv de înot copii - 200 lei / 20 şedinţe / o ora (copiii pot participa la acest curs mai ales în perioada vacanţei de vară, de luni până vineri)
- taxa curs înot copii - 15 lei / o şedinţă / o oră.
- taxa curs înot adult - 20 lei / 1 şedinţă / o oră.
- taxa înot performanţă copii - 170 lei / 20 de şedinţe / o ora şi jumătate .
Copiii cu vârsta sub 3 ani beneficiază de intrarea gratuită.

Bazinul de Înot Turda va participa pentru prima data la o competiţie sportiva de înot la concursul internaţional Summer Trophy care se va organiza în data de 21.06.2014, la Târgu Mureş.
Cei 8 copii care frecventeaza cursurile de înot intensiv de performanţă la bazinul nostru de înot au fost antrenati de către angajatul Bazinului de Înot Turda - Deceanu Dan Stefan - instructor înot.

Vă aşteptam la înot, balaceala şi distracţie!!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS