Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Inaugurarea centrului SPA din Turda s-ar putea face si fara dotarile complete din baza de tratament | GALERIE FOTO

Actualitate
Tools
Typography

Centrul SPA din Turda a beneficiat pe 11 iunie 2014 de vizita jurnaliştilor locali a căror menire era să transmită spre opinia publică faptul că totul e aproape gata, numai că nu s-a inaugurat.

Ghidul în timpul vizitei a fost Vasile Tot, în calitate de director al societăţii care are în administrare respectivul obiectiv - SC Turda Salina Durgău SA - cu referire la inaugurare Vasile Tot spunând că "din punctul meu de vedere panglica puteaţi să o tăieţi voi azi, aţi putut să vă convingeţi că totul este pus la punct", în timp ce data inaugurării părea să fi dat prilejul vorbitorului să glumească de faţă cu jurnaliştii: "Eu v-am prezentat spaţiul. Când va fi deschiderea oficială, presa va afla prima. Să urmăriţi presa".
Cu o adâncime variind între 1,4 şi 1,5 metri, şi cu o apă la temperatura de 29 de grade Celsius, bazinul era dotat cu un dispozitiv de curăţare care acţiona în baza unui program computerizat, în apropierea bazinului fiind, într-o parte cadele de jacuzzi - şi funcţionarea acestora putând fi programată electronic chiar de către cei care le foloseau, în timp ce le foloseau - iar în cealaltă parte fiind şezlongurile.
După vizitarea celor două spaţii pentru saună, s-a trecut prin spaţiile din zona de tratament, unde sunt cabinetele medicale fie că era vorba de electro-magnetoterapie, de masaj, de împachetări cu nămol, de unde ultrascurte, de tratamente cu aerosoli naturali şi aşa mai departe, cabinete care la momentul vizitei nu aveau dotările necesare pentru a funcţiona. "Pentru toate dotările care urmează să le facem la cabinetele pentru baza de tratament suntem cu caietul de sarcini în formă finală, îl ridicăm pe SEAP şi parte din dotări le vom aduce pe proiectul WORK call şi parte pe împrumutul de la CEC", spunea Vasile Tot care, referindu-se la termenul necesar acestor dotări, adăuga: "totul depinde de cât de repede vor face contestaţii cei care nu reuşesc să îndeplinească condiţiile... cel mai lejer termen ar fi două luni de zile".
În cealaltă parte de la etaj, vizavi de zona cu cabinetele medicale, se află zona de fitness şi cardio, zone în care s-a optat pentru achiziţionare directă a aparaturii în vederea diminuării costurilor, astfel că valoarea de achiziţie a întregii aparaturi nu a depăşit 30.000 de euro.
Amintind şi de implicarea medicului Onac (de la Cluj-Napoca) şi a specialiştilor sugeraţi de acesta privind recomandările pentru compartimentări de spaţii şi sugestii de optimizare a circuitelor în funcţie de destinaţiile acestora, Vasile tot a prezentat şi bazinul unde se vor face tratamente cu apă sărată, bazin care încă nu era umplut deoarece "aşteptăm să se încălzească apa de sus (apa naturală de la Durgău - n.r.) să umplem bazinul ăsta de apă sărată" cu atât mai mult cu cât "pentru apa sărată nu trebuie analize speciale, sunt bune cele care au fost prelevate acum un an de zile şi care au fost verificate la Bucureşti, deci sursa e autorizată".
De asemenea, în ceea ce priveşte personalul, acesta are studii de specialitate şi atestate de liberă practică fiecare în domeniile în care a fost angajat, chiar pe 9 iunie fiind definitivate actele "ca personalul să poată intra în activitate din momentul în care se hotărăsc să tăiem panglica", acest moment al tăierii panglicii nefiind încă stabilit.
Un aspect important a fost surprins tot de Vasile Tot: "ne lipseşte intrarea". Mai exact, "intrarea în centrul SPA ţine de exteriorul clădirii şi avenm nevoie de avize din partea primăriei. Noi am prezentat, avem trei oferte care trebuie să treacă de o comisie... urmează să se facă o selecţie şi să vedem".
Până la inaugurare, însă, aţi putea să vă faceţi o idee despre tarifele ce urmează a fi practicate la centrul SPA:

Tarife fitness
L-D - orar 7-17 - 10 lei şedinţa
L-D - orar 7-21 - 12 lei şedinţa

Abonamente fitness
Lunar
L-D - orar 7-17 - 100 lei
L-D - orar 7-21 - 120 lei
Pentru două săptămâni
L-D - orar 7-17 -50 lei
L-D - orar 7-21 - 60 lei

Tarife SPA + fitness
o lună - L-D o zi SPA şi L-D 7-17 fitness - 470 de lei
o lună - L-D o zi SPA şi L-D 7-21 fitness - 490 de lei

Intrare SPA pe o zi
L-V - orar 9-21 - 40 lei
S-D - orar 9-21 - 45 lei

Intrare SPA pe o zi + fitness
L-V - orar 9-21 - 50 lei
S-D - orar 9-21 - 52 lei

Acestea sunt doar o parte din tarifele prezentate şi care pot fi consultate în întregime la recepţia centrului SPA din Turda.

{gallery}2014/140611spaTot{/gallery}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS