Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Transilvania Rally 2014: Gata de start!

Actualitate
Tools
Typography

Editia din 2014 a Transilvania Rally va fi un adevarat spectacol pentru spectatori, dar si pentru echipajele implicate. Cu un format nou, la startul Transilvania Rally 2014 vor fi cei mai buni piloti din Romania, dar si piloti de top din alte tari.

Cu 50 de echipaje inscrise pe lista de start, Transilvania Rally 2014 va fi scena unor dueluri spectaculoase la toate clasele. Cu doua modele R5, cinci modele S2000, dar si cu o serie de masini istorice senzationale, spectacolul este garantat pe probele speciale. Programata in perioada 19 – 21 iunie, etapa a patra din Campionatul National de Raliuri Dunlop beneficiaza de sustinerea autoritatilor locale, dar si a partenerilor locali. "Ne bucuram sa fim alaturi de organizatori editiei din acest an. Personal sunt sigur ca publicul va fi in numar cat mai mare pe probele raliului si cu siguranta vom sustine acest eveniment si in viitor", a spus Surubaru Gheorghe, viceprimarul orasului Cluj-Napoca.
La conferinta de presa, desfasurata marti 17 iunie, au participat si reprezentatii partenerilor BT Leasing, Garmin si Compexit Trading, dealer oficial Skoda in Cluj Napoca. "Pentru noi orasul Cluj Napoca inseamna acasa si era normal sa sustinem acest eveniment. Le dorim tuturor sportivilor mult succes", a spus Ionut Morar, director general BT Leasing.
"Am decis sa devenim parteneri ai acestui eveniment pentru ca se potriveste perfect cu produsele noastre. Sper ca va fi un eveniment deosebit si cu siguranta ne vom implica si pe viitor in tot ceea ce inseamna motorsport", a spus Ovidiu Barz, director general Garmin.
Pe langa cele trei modele Skoda Fabia S2000 inscrise in competitie, pilotate de Bogdan Marisca, Dan Gartofan si Gergo Szabo, Skoda este si partenerul auto oficial al evenimentului prin dealerul local Compexit Trading. "Suntem incantati ca anul acesta nu suntem doar partener oficial al raliului ci si ca il putem sustine pe Bogdan Marisca sa participe in raliul de casa cu un model Skoda Fabia S2000. Cu siguranta va fi un eveniment special si sper ca vom vedea foarte multi spectatori pe probe", a spus si Sorin Niste, director executiv Compexit Trading.
La conferinta de presa oficiala au participat si pilotii Edwin Keleti, Sebastian Barbu, Bogdan Marisca si Marco Tempestini.
"Frumos, spectaculos si tehnic. Asa pot descrie etapa aceasta, este un adevarat test pentru echipajele inscrise si sunt foarte entuziasmat, chiar daca suntem in curtea celor de la NRA, pentru ca sunt clujean acest raliu este si al meu. Sper sa vina cati mai multi spectatori pe probe pentru ca au ce vedea. Fac un apel autoritatilor sa ajute organizatorii ca la anul speciala din centrul orasului Cluj sa revina in programul raliului, asa Clujul ar ajunge cel mai mare centru de motorsport din tara si merita sa ajunga in elita europeana", a spus Edwin Keleti.
"Este una dintre cele mai frumoase si interesante etape din Romania si cred ca va fi o lupta foarte stransa pentru un loc pe podium. Noi evoluam anul acesta pe o masina noua si obiectivul nostru este sa parcurgem cat mai multi kilometri pe asfalt", a spus Sebastian Barbu.
"Este a doua etapa de asfalt din acest sezon. Este un raliu cu probe dificile si vremea va juca un rol important. Ca echipaj, avem la dispozitie o masina performanta si vom face totul pentru a termina pe podium. Sunt convins ca pe probele speciale din Faget si Floresti vor fi pline de spectatori", a spus si Bogdan Marisca.
"Editia din 2014 a raliului are un format nou si am reusit sa atragem alaturi de noi oameni care s-au implicat cu succes si la editiile anterioare. Obiectivul nostru este sa facem din acest raliu o etapa de top nu doar in Campionatul National si un eveniment de prestigiu in Cluj Napoca. Anul acesta avem un campionat puternic in care opt, noua piloti se lupta pentru primele 3 locuri si acesta este si obiectivul nostru", a spus Marco Tempestini, pilot al echipei Napoca Rally Academy si unul dintre organizatorii raliului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS