Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Targul "Produs de Cluj" - in aceste zile la Campia Turzii

Actualitate
Tools
Typography

Consiliului Judeţean Cluj şi Asociaţia „Produs de Cluj", în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Câmpia Turzii organizează între 20 şi 22 iunie târgul dedicat promovării produselor autentice clujene. La acest evenimentul vor fi prezenţi aproximativ 70 de expozanţi.

Această a două prezenţă a Târgului „Produs de Cluj" la Câmpia Turzii aduce locuitorilor din zonă produse tradiţionale ţi obiecte de artizanat realizate de clujeni. Amatorii de produse alimentare vor putea alege între preparatele din carne de porc aduse direct din gospodăriile micilor fermieri clujeni şi lactatele, în special caş şi brânză de oaie de la stânele din judeţ. Nu vor lipsi nici legumele, fructele, vinul şi ţuica, iar stupinele îşi vor expune mierea de albine proaspăt recoltate de apicultori. După ce a cucerit Europa, uleiul presat la rece, produs la Luna, va fi prezentat din nou la el acasă.
Târgul „Produs de Cluj" mai oferă articole hand made, realizate de meşterii populari clujeni, care vor oferi celor interesaţi costume populare tradiţionale, ii, păpuşi, gablonţuri.
Pentru cei mici, pe lângă dulciurile de casă, turtă dulce, ciocolată şi prăjituri, va fi amenajat un parc de distracţii, iar sâmbătă şi duminică vor fi organizate activităţi de sculptură în fructe şi legume şi un spectacol de teatru de păpuşi.
În fiecare zi pe scenă vor fi prezente ansambluri folclorice consacrate, dar şi debutante, precum şi interpreţi de muzică populară.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS