Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

CAA invitata din nou la EXPOAPA Bucuresti

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă ARIEȘ a participat și anul acesta, la Forumul Regional al Apei Dunare-Europa de Est, care s-a desfășurat în incinta Palatului Parlamentului din București și este la a XVI-a EDIȚIE. Acest forum este de fapt, un complex de evenimente organizat de Asociatia Romana a Apei cu sprijinul Asociatiei Internationale a Apei (IWA).

Astfel, reprezentanții CAA și anume: directorul general Cristian Octavian MATEI, managerul de proiect Bogdan Bobic, inginerii coordonatori de contracte lucrări pe proiect și seful serviciului Logistică, au avut oportunitatea de a se întâlni și a purta discuții cu reprezentanți ai autorităților centrale și locale din țară, dar și cu cei ai Uniunii Europene, ai instituțiilor financiare internaționale, cu reprezentanți ai mediului academic și operatori ai serviciilor de alimentare cu apa și canalizare din România.
Acest forum, cum am menționat anterior, este organizat sub forma unui complex de evenimente, care includ manifestari legate de mai multe domenii de activitate:
• Conferința Tehnico-Științică " Performanță în serviciile apă-canal".
• Seminar - Ministerul Mediului și Schimbărilor Climatice, Program Operațional Sectorial Mediu , Ciclul 2014 – 2020.
• Conferința - Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile
Comunitare de Utilități Publice: Reformă în sectorul apei, în plan intern și extern.
Prezentări în Power Point – CAA a avut de susținut o prezentare despre: COLECTAREA DATELOR ÎN SISTEME INFORMATICE ȘI UTILIZAREA LOR ÎN OPTIMIZAREA EXPLOATĂRILOR DE DISTRIBUȚIE APĂ
• Seminarul Tinerilor Profesioniști- Young Water Professionals Romanian Chapter.
• Expoziția Internațională specializată de utilaje, echipamente și tehnologii de tratare a apei și a apelor uzate – "De 16 ani împreună".
• Mese rotunde cu specialiști din domeniu, pe teme specifice sectorului.
CAA a participat anual la aceste reuniuni, alături de alți profesionisti din domeniul apei și oameni de afaceri din Romănia și străinatate, realizandu-se și dezvoltându-se de fiecare dată, noi colaborări, parteneriate și schimburi de experiență între oameni care au puncte comune.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS