Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Pretuind apa, pretuiesti viata! - Copii in vizita la stata de tratare a apei de la Turda

Actualitate
Tools
Typography

În 3 iulie, la Staţia de Tratare a Companiei de Apă ARIEŞ au fost în vizită elevii clasei a IX-a D din cadrul colegiului tehnic "Dr. I. Rațiu" din Turda. Chimiștii companiei le-au stat la dispoziție cu informații despre calitatea apei și le-au oferit ocazia copiilor de a face nenumărate experimente.

Specialitatea elevilor în cadrul colegiului este: tehnician ecolog pentru protecția calității mediului, în consecință această vizită le-a fost de un real folos și explicațiile date de specialiștii CAA au fost „ pe limba lor".
Stația de tratare din Turda tratează și distribuie apă pentru municipiul Câmpia Turzii și comunele arondate acestuia.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS