Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Grupul de gimnasti Salling Oldstars la Salina Turda

Actualitate
Tools
Typography

(comunicat)
Gimnaștii din Danemarca, "Salling Oldstars", au oferit o reprezentaţie în Salina Turda vineri, 11.07.2014, începând cu ora 15.00.

Reprezentația gimnaştilor danezi a făcut parte din turul organizat în România, care a început din 5 iulie 2014.
Spectacolul danezilor a fost admirat în Salină de aproximativ 400 de turiști și a durat aproximativ 30 minute. Turiștii au fost foarte surprinși de momentul oferit și, de asemenea, prin aplauzele oferite gimnastilor au creat o atmosferă plăcută.
Tur Managerul Peter Fyllgraf a fost foarte încântat de modul în care s-a desfășurat evenimentul afirmând că "a fost un adevărat spectacol, o experiență unică, într-o locație care e cu adevărat spectaculoasă"..
Conducerea Salinei, prin toate evenimentele organizate pentru turiști, dorește a le face cât mai plăcută vizita și, de asemenea, de a se întoarce la "cel mai frumos loc subteran din lume" (sursa: "Business Insider").

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS