Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Wed, May
108 New Articles

Grecii au cucerit Potaissa

Actualitate
Tools
Typography

Ansamblul "Liti Folk Dance Goup" din Grecia, a încântat publicul printr-un program artistic de senzaţie, gazda evenimentului fiind Salina Turda.

Prezenţi în cadrul Festivalului Internaţional de Folclor "Chemarea munţilor" – 2014, membrii ansamblului folcloric grecesc au făcut cunoscută parte din cultura lor naţională, prin muzica şi dansurile lor tradiţionale, executate cu multă dăruire, dar şi prin superbele lor costume populare, fiind răsplătiţi de către publicul prezent cu îndelungi aplauze.
Pe tot parcursul reprezentaţiei, la loc de cinste a stat drapelul Greciei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS