Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Centrul SPA Turda, recomandat de desprespa.ro

Actualitate
Tools
Typography

Complexul Balnear Potaissa din Turda a fost unul dintre principalele subiecte apărute în luna septembrie, 2014 în cunoscuta revistă din țară în domeniu- SPA AND WELLNESS și de asemenea Centrul Spa din Turda apare în baza de date pusa la dispoziție de site-ul revistei , pe adresa www.desprespa.ro.

"Dincolo de porțile Spa Potaissa , se ascunde o lume lipsită de stres și în același timp plină de liniște. Ambianța relaxantă este întregită de plantele tropicale pe care le veți întâlni la tot pasul. Priveliștea rămâne fermecătoare în orice anotimp , indiferent dacă afară plouă, ninge sau soarele arde cu putere", citează revista Spa and Welness despre Spa-ul din Turda.

Site-ul Centrului Spa www.spaturda.ro a fost accesat în luna septembrie de 2700 vizitatori unici, iar cei care au trecut pragul Spa-ului sunt in medie de 1900 .

Spa Turda oferă relaxare: piscină cu apă dulce, jacuzzi, saună umedă , saună uscată , sala de fitness cu aparatură care corespunde ultimelor tehnologii de pe piață.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS