Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Schimbare de program la Samurai Fitness Turda

Actualitate
Tools
Typography

Într-o atmosferă tomnatică, vie şi captivantă, Samurai Fitness Turda aduce la cunoştinţa fetelor modificarea orarului pe perioada sezonului rece (toamnă-iarnă), astfel încât, de la începutul acestei săptămâni, antrenamentul de Aerobic - Tae Bo - Pilates este între orele 19.15 şi 20.15.

Antrenamentul are loc în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, la Scoala Gimnazială "Avram Iancu" (Şcoala nr. 6) din Turda.

Muzica motivantă şi instructorii pozitionaţi în faţa grupului facilitează învăţarea rapidă şi asigură o buna dispoziţie, fiind o cale excelentă pentru eliberarea stresului şi a tensiunii acumulate peste zi.

Programul este conceput ca un mix de Aerobic - Tae Bo - Pilates cu scopul de a tonifia şi sculpta corpul, potrivit pentru toate vârstele, cu o serie de beneficii asupra organismului.

"Exerciţiile au un caracter general, adaptate pe categorii de vârstă, ce pun accentul pe o dezvoltare corectă şi armonioasă a întregii structuri musculare. Fetele noastre sunt bine pregătite şi aşteaptă cu drag toate doamnele şi domnişoarele din Turda la arderea de calorii pe ritmul muzicii", a declarat conducerea Club Samurai Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS