Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

PE SURSE: Iohannis - castigator la Campia Turzii

Actualitate
Tools
Typography

Potrivit unor surse din interiorul Alianţei Creştin Liberale de la Câmpia Turzii, Klaus Iohannis, candidatul ACL, ar fi fost preferatul celor care şi-au exercitat astăzi dreptul de vot la Câmpia Turzii.

Concret, din cele 12 secţii de votare, în una Klaus Iohannis n-ar fi obţinut cele mai multe voturi, în altă secţie de votare scorul ar fi fost egal între candidatul ACL şi cel al alianţei PSD-UNPR-PC în timp ce în celelalte 10 secţii candidatul ACL a obţinut cele mai multe voturi.

În măsura în care vom avea şi cifre, vom reveni şi cu alte date.

UPDATE: Potrivit aceloraşi surse din ACL Câmpia Turzii, procentele sunt următoarele:

- 39,285% - Klaus Iohannis
- 32,021% - Victor Ponta

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS