Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

"Samuraii" turdeni au venit cu medalii de aur de la cupa "Tiger" de la Bistrita

Actualitate
Tools
Typography

În data de 01.11.2014 ,"Cupa Tiger", ajunsă la ediţia a III- a, s-a desfăşurat la Bistriţa. La această ediţie au participat 178 de sportivi de la 12 cluburi. Clubul Samurai Turda a fost reprezentat de trei sportivi: Bianca Bărbat, Cosmin Rotaru şi Dan Suciu.

Sportivii turdeni au reuşit să cucerească medalii de aur la proba kata 15-17 ani, prin Cosmin Rotaru şi Bianca Bărbat.

A fost mai mult o competitie de refacere, de relaxare după o perioadă grea cu multe antrenamente şi multe sacrificii. Am ţinut neapărat să participăm şi la acest eveniment, pentru a nu ieşi de tot din febra competiţională, deoarece la sfârşitul acestei luni, va avea loc ultimul campionat important din acest an, Cupa Romaniei, care se va desfăşura la Bucureşti.

Am dori ca şi de această dată să mulţumim domnului primar Tudor Ştefănieşsi Consiliului Local al municipiului Turda pentru sprijinul acordat.

Paul Căţănaş

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS