Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Sindicatele din Israel, pregatite sa aduca turisti la Salina Turda

Actualitate
Tools
Typography

Asociaţia pentru Dezvoltarea Turismului ASTUR susţinută de către Autoritatea Naţională pentru Turism din România şi Ministerul Turismului din Israel desfăşoară acţiuni punctuale pentru creşterea numărului de turişti care să profite de obiectivele turistice din România.

În cadrul acestor acţiuni, astăzi, 20 noiembrie 2014, a avut loc un study tour la Salina Turda pentru un grup de personalităţi din conducerea unor sindicate din Israel şi a unor importante agenţii de turism. Prin aceasta se doreşte includerea Salinei Turda în pachetele turistice oferite membrilor unor importante sindicate din Israel care, datorită curselor Wizz Air pe relaţia Tel Aviv - Cluj Napoca, pot vizita mult mai uşor zona noastră şi, începând cu 2015, pot accesa aceste pachete turistce care se adresează celor peste 450.000 de israelieni născuţi în România şi celor 287.000 de israelieni născuţi în Ungaria, alături de un potential de 350.000 de colaboratori ai acestora.

Alături de partea turistică, Salina Turda va fi şi un potenţial colaborator cu agenţiile din Israel pentru turismul medical şi evenimentele cu tema medicală pe care le vor organiza în zona noastră.

La ieşirea din Salină, membrii grupului din Israel, care au văzut multe obiective turistice interesante, au menţionat Salina Turda ca fiind cel mai impresionant loc subteran vizitat până acum şi au promis că vor reveni în sezonul 2015 cu grupuri organizate de turişti.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS