Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

30
Tue, Apr
106 New Articles

Concert Extraordinar de Craciun al Operei Nationale Romane din Cluj-Napoca alaturi de invitatii sai speciali

Actualitate
Tools
Typography

Opera Națională Română din Cluj-Napoca în parteneriat cu Primăria municipiului Turda vă invită să vă bucuraţi de magia Concertului de Crăciuni, susținut vineri, 19 decembrie, ora 19.00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Realizat în premieră națională absolută, evenimentul extraordinar aduce pentru primă dată un spectacol liric pe scena nou înființatei Săli Polivalente clujene, oferind publicului ocazia de a se bucura de un spectacol impresionant, atât ca formă, dar și ca fond.

Pe o regie artistică spectaculoasă de operă, colind şi dans, serata dedicată sărbătorilor de iarnă va reuni într-un spectacol unic desăvârșit Soliștii, Orchestra, Corul şi Corpul de balet al Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca, cu participarea extraordinară a artiștilor invitați Grigore Leşe şi Marcel Pavel, acompaniaţi de tinerele talente ale Corului de copii "Junior VIP", Corul Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj şi Ansamblul Liceului de Coregrafie şi Artă Dramatică „Octavian Stroia".

Concertul va emana inegalabila strălucire şi bucurie a Crăciunului, prin împletirea celor mai frumoase arii din repertoriul liric universal al compozitorilor Giuseppe Verdi, Georges Bizet, Giacomo Puccini, Jacques Offenbach, Johann Strauss, Franz Lehár și a celor mai îndrăgite canzonete, completate de colinde tradiţionale autentice şi clasicele cântece internaționale de Crăciun, într-un spectacol în distinsul stil vienez.

Suntem siguri că vreţi să să vă bucuraţi de acest eveniment. De aceea, vă oferim vouchere cu 50% reducere din preţul biletului! Tot ce trebuie să faceţi este participaţi la concursurile organizate de mass media locală şi să daţi like paginii oficiale de FB a Primăriei Turda.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS