Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Intalnire PAZIA pentru producatorii agricoli din zona Campia Turzii

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
Asociaţia PAZIA invită pe toti producătorii agricoli să participe la ,,INTÂLNIREA ZONALĂ PAZIA "Câmpia Turzii, în data de 14.01.2015 ora 12.30, la Sala de şedinţe a Palatului Cultural "Ionel Floaşiu".

Temele întâlnirii este "Prezentarea Hibrizilor profesionali de legume ai firmei RIJK ZWAN din OLANDA" şi "Noi tehnologii de fertilizare şi întreţinere a legumelor din spaţii protejate şi câmp".

Organizatorii întâlnirii sunt Firma Holland Farming Agro în parteneriat cu Primăria, Consiliul Local Câmpia Turzii şi Asociaţia PAZIA.

Persoane de contact:
Dina Vasiliu, reprezentant Holland Farming 0752-288.472 şi
Ioan Hârceagă, preşedinte PAZIA 0744-519.068.

Preşedinte
Ioan Hârceagă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS