Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Am fost acolo... la emisiunea despre libertatea de exprimare realizata la Turda TV | VIDEO

Actualitate
Tools
Typography

O posibilitate ar fi fost "Jurnalistul Marian Oprea a fost prezent ieri, 13 ianuarie, în studioul..." şi s-o dăm "semnată" anonimă. Dar cum nu suferim de personalitate multiplă, nu ne-a ieşit, aşa că o dăm de-a dreptul:

Da, am fost acolo, în studioul televiziunii locale Turda TV pentru a participa la o emisiune a cărei principală temă a fost libertatea de exprimare, libertatea presei, alături de colegul Ovidiu Bucur de la Ziar 15 Minute şi de moderatorul Aurel Şandru.

Precizare: în emisiune reprezentam, cu siguranţă Ziarul 21 Turda cât şi propria persoană. În rest... În rest a fost frumos şi, aşa cum am spus şi acolo, nu neapărat că ne-am adunat să suflăm şi noi într-un balon deja umflat, dar am povestit de unele, de altele...

A intra acum în detalii nu e neapărat necesar, cu atât mai mult cu cât înregistrarea emisiunii o puteţi viziona bine-mersi AICI, înregistrare pusă nouă la dispoziţie prin bunăvoinţa celor de la postul TV local.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS