Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Karatistii turdeni au venit cu 12 medalii de la Cupa Banzai

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
În luna Februarie a acestui an Clubul Sportiv Samurai Turda aparticipat la alte două eveminete de amploare organizate de Federația Română de Karate W.K.C pe lângă Cupa Napoca Junior organizată la Cluj de către Clubul Sportiv Poli Karate Cluj Napoca.

Primul Eveniment a avut loc la Poiana Brașov în perioada 19-22.02.2015 unde s-a desfășurat Cursul de perfecționare Antrenori și Instructori. La acest eveniment clubul nostru a fost reprezentat de cei doi instructor și anume Cățănaș Paul și Komives Attila, care după acest eveniment au primit licența de instructor pe anul 2015. La acest eveniment au participat peste 100 de instructor și antrenori ai Federației noastre numărul de participanți crescând de la un an la altul ceea ce denotă că Federația noastră devine tot mai puternică.

Cel de-al doilea eveniment a avut loc în data de 28.02.2015. Cupa Banzai organizată de către Clubul Sportiv Banzai Karate Arad împreuna cu Federația Română de Karate W.K.C, un eveniment internațional la care au participat 524 de sportive din țară și din străinătate. Această competiție este una de tradiție ajungând la ediţia cu numărul XXII.

Clubul Sportiv Samurai Turda a deplasat la acest eveniment un lot format din 9 sportivi: Lazăr Ariana, Chiorean Alexandru, Baldoghi Laura, Bărbat Bianca, Urcan Diana, Rotaru Cosmin, Ienei Răzvan, Chira Karina şi Sicoe Andrei.

Karatiștii turdeni au reușit să cucerească un număr de 12 medalii din care două de aur, 8 de argint și două de bronz:

- Bărbat Bianca - locul I la Kata 15-17 ani
- Chira Karina - locul I la Kata 9-10 ani
- Bărbat Bianca - locul II la Kata echipe 15-17 ani
- Lazăr Ariana - locul II la Kata echipe 15-17 ani
- Urcan Diana - locul II la Kata echipe 15-17 ani
- Rotaru Cosmin - locul II la Kata 15-17 ani
- Rotaru Cosmin - locul II la Kata echipe 15-17 ani
- Chiorean Alexandru - locul II la Kata echipe 15-17 ani
- Ienei Răzvan - locul II la Kata echipe 15-17 ani
- Lazăr Ariana - locul II la Kata 11-12 ani
- Urcan Diana - locul III la Kata 15-17 ani
- Baldoghi Laura - locul III la Kata 15-17 ani

Aceste rezultate le considerăm foarte bune având în vedere că primele două competiții din acest an au fost destinate doar copiilor în special începătorilor, iar acestă competiție internațională de la Arad a fost la un nivel foarte ridicat având în vedere că sportivii încă nu sunt la capacitatea maximă, deoarce anul acesta dorim să atingem forma maximă abia în luna iunie când vom participa la cel mai important eveniment din acest an și anume Campionatul European ce se va desfășura în Belgia, acesta fiind obiectivul nostru principal.

Pe această cale am dori să felicităm toți sportivii clubului nostru care au participiat la aceste competiții din acest început de an indiferent dacă au reușit sau nu să urce pe podium.

Mulțumirile nostre se îndreaptă în primul rând spre sportivii clubului care calcă pragul sălii de antrenament zilnic pentru a reuși împreună să aducem la Turda cât mai mulți campioni cu care să ne putem mândri. Mulțumirile noastre se îndreaptă și spre părinți, care sunt alături de noi și ne sprijină la fiecare eveniment.

Am dori să mai aducem mulțumiri Primăriei Municipiului Turda în mod special domnului primar Tudor Ștefănie și Consiliului Local al Municpiului Turda care sprijină necondiționat sportul și educația copiilor prin sport și sprijină și ramura sportivă pe care noi o practicăm.

Următorul eveniment la care clubul nostru participă este Campionatul Național de copii până la vârsta de 12 ani, eveniment ce se va desfășura la Mediaș în data de 21.03.2015.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS