Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Ariana Lazar, campion national la Medias

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
În data de 21.03.2015 s-a desfășurat, la Mediaș, ediția cu numărul 15 a Campionatului Național organizat de Federația Română de Karate WKC.

La acest eveniment au participat 535 de sportivi de la 46 de cluburi din întreaga țară și s-au înscris 100 de echipe. Acest număr este un record al Federației noastre mai ales că acest eveniment a fost destinat doar copiilor cu vârsta maximă de 12 ani.

Clubul Sportiv Samurai Turda a participat la acest eveniment cu un lot format din 5 sportivi: Lazăr Ariana, Nechita Dragoș, Nicolae-Drăgan Antonia, Dumitriuc Adriana şi Chira Karina.

Sportivii turdeni au reușit să cucerească un titlu de Campion Național prin sportiva Lazăr Ariana - care s-a impus la proba de kata categoria 11-12 ani - și două medalii de bronz prin sportivele Dumitriuc Adriana la kata7-8 ani și Chira Karina la proba de kata 9-10 ani.

Din păcate sportiva Nicolae-Drăgan Antonia, care, de obicei era pe podiumul de premiere, a venit după o răceala care a ținut-o departe de sala de antrenament în ultimele două săptămâni.

Nechita Dragoș, unul dintre cei mai vechi sportivi, nu a reușit de acestă dată să urce pe podium, el având o categorie foarte grea.

Am dori să felicităm copiii petru aceste rezultate. A fost cel mai greu Campionat Național la care am participat, cu un nivel de pregătire foarte ridicat, un test pe care l-am trecut cu bine având în vedere rezultatele bune la sfârșitul acestei ediții.

Cel mai important eveniment pentru care ne antrenăm este Campionatul European din Belgia iar toate competițiile care vor urma vor fi teste benefice care ne vor ajuta să vedem unde ne aflăm în concurență cu ceilalți sportivi din țară care fac parte din Lotul Național al României.

Am dori să aducem mulţumiri Primăriei Municipiului Turda și în mod special domnului primar Tudor Ștefănie care este alături de activitatea pe care noi o desfășurăm și, nu în ultimul rând, părințiilor care sunt necondiționat și nelipsiți alături de noi, ne sprijină, ne susțin și ne ajută de fiecare dată.

Următorul eveniment la care vom participa este Cupa Dojokan care va avea loc la Aiud în perioada 18-19.04.2015 - devenită deja tradiție în federația noastră - o competiție care cu siguranța va aduna peste 450 de sportivi iar pentru copii sub 12 ani va fi ultimul test până la Mondiale.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS