Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Dormi in pace, Cornel Misca!

Actualitate
Tools
Typography

Azi, 18 aprilie 2015, turdeanul Cornel Mişca a încetat din viaţă!

Fost angajat al Sticla Turda, turdeanul Cornel Mişca s-a remarcat mai degrabă ca fiind eternul alergător. Majoritatea turdenilor pot spune că l-au văzut pe Cornel măcar odată alergând prin Turda.

Chiar într-un interviu mai vechi pe care l-am făcut cu Cornel după participarea acesuia, parcă, la Maui Marathon, turdeanul ne spunea - în afara camerei - că fiecare om ştie să facă ceva. Iar el ştie să alerge, aşa că asta face.

Unii îl luau în râs, alţii erau zeflemitori. Tutror, însă, Cornel le răspundea cu aceeaşi monedă: constanţa sa în ceea ce făcea - alergatul.

În ultima vreme Cornel Mişca avea din ce în ce mai mari dificultăţi în a participa la competiţii. Cu toate că avea probleme la un picior - şi chiar se putea spune că alerga mai mult într-un singur picior - Cornel Mişca, odată ce auzea de o competiţie la care puteau participa şi veterani, făcea tot ce putea, lua bani din pensie, îi punea lângă ceilalţi bani pe care reuşea să îi adune ca sponsorizare şi, cu o motivaţie doar de el ştiută, se înscria la competiţii.

Chiar dacă trecea de linia de sosire din ce în ce mai târziu în comparaţie cu ceilalţi competitori, Cornel Mişca ajungea, în ultima perioadă, să găsească satisfacţie în simplul fapt că a reuşit să treacă de linia de sosire.

În luna ianuarie a acestui an, însă, Cornel Mişca a fost diagnosticat cu leucemie.

Starea sănătăţii sale a început să se înrăutăţească, iar cei care l-au counoscut susţin că ar fi urmat chiar tratamente cu citostatice, însă... nu a fost să fie.

În felul său o emblemă a municipiului Turda, Cornel Mişca s-a stins din viaţă azi, 18 aprilie 2015.

Odihneşte-te în pace, Cornel Mişca!...

2009

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS