Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Sase medalii aduse acasa de la Satu Mare de dansatorii turdeni

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
În 9-10 mai s-a desfăşurat, la Satu Mare, Cupa Sătmarului la dans sportiv unde s-au înscris aproximativ 289 de perechi din Romania, Ungaria şi Slovacia.

Clubul de dans sportiv Potaissa Turda a înscris în competiţie două perechi care s-au calificat în finala competiţiei, venind acasă cu 6 medalii.

Rezultatele obţinute de turdeni sunt:
Joldeş Ştefan - Pop Alexandra
- locul 3 la Cls. E 16-34 ani, standard
- locul 4 la Cls. E 16-34 ani, latino
Szekely Bogdan - Pastor Izabela
- locul 5 la Cls. D 16-34 ani, latino

Vineri, 8 mai, 4 perechi au participat la spectacolul de caritate organizat de TurdaTin în colaborare cu Colegiul Naţional "Mihai Viteazul" Turda. Perechile prezente in acest spectacol au fost:

Todea Paul - Verneş Vera
Moldovan Cornel - Miron Oana
Costişor Dragoş - Păcuraru Adelina
Bota Cristian - Koti Giorgiana

În perioada următoare sportivii se pregătesc pentru participarea la Campionatul Naţional de Formaţii, secţiunea latino-americane, care va avea loc la Bistriţa.
Antrenorii le ureaza Parchet uşor!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS