Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Alexandru Lacatos regreta neimplicarea administratiei locale

Actualitate
Tools
Typography

Concursul de talente organizat la Câmpia Turzii şi a cărui finală a avut loc pe 1 iunie a fost unul "pus la cale" exclusiv de către mediul privat împreună cu organizaţiile non-guvernamentale.

Alexandru Lacatoş, unul dintre cei care s-a implicat activ în organizarea şi desfăşurarea concursului, a ţinut, la un moment dat, să precizeze cât se poate de clar acest lucru.

În timpul festivităţii de premiere care a avut loc după etapa finală a concursului, Alexandru Lacatoş a găsit un moment pentru a preciza:

"Am reuşit să adunăm mai mulţi oameni, iubitori, pentru aceste minunate suflete şi frumoase talente. Ni s-au alăturat mai mulţi sponsori pentru că au văzut că eu şi echipa mea muncim pentru voi.

Şi noi avem copii, şi noi suntem părinţi şi în calitate de părinte şi de cadru didactic doresc să avem cât mai multe evenimente de acest gen şi îmi pare rău că Consiliul Local şi Primăria Câmpia Turzii - sper că nu voi avea discuţii după acest moment - îmi pare rău că ne-au refuzat - noi cerând o sumă foarte modică pentru aceste suflete minunate - dar aceşti domni minunaţi au venit cu sufletele deschise către copiii dumneavoastră.

Sunt atâtea instituţii în această ţară, dar nu sunt atât de deschise cum sunt cei privaţi sau ONG-urile".

La rândul său, vorbind atât în calitate de reprezentant al unuia dintre sponsori - asociaţia Liberalism pentru Comunitate, asociaţie al cărei preşedinte, Dorin Lojigan, nu a putut fi prezent la eveniment - Dan Bradu a urat "La mulţi ani!" copiilor de ziua lor, totodată adresând felicitări organizatorilor, gazdelor şi organizaţiilor non-guvernamentale implicate.

Nu în ultimul rând, însă, Dan Bradu a venit cu o completare, cu o concluzie la spusele lui Alexandru Lacatoş: "Iată că privaţii şi ong-urile pot face evenimente minunate în afara instituţiilor statului!".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS