Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

HECO CUP - Eveniment caritabil la Campia Turzii

Actualitate
Tools
Typography

În data de 14 iunie 2015 la Baza de Agrement Broscuța a avut loc evenimentul caritabil HECO CUP, organizat de SC Heco Schrauben SRL și SC Broscuța SRL.

Evenimentul a constat în organizarea unui campionat de fotbal, la care au participat mai multe echipe de fotbal din oraș.

Scopul acestui eveniment a fost susținerea a 10 familii din comunitate care au în îngrijire un copil cu nevoi speciale și în prezent se confruntă cu o perioadă dificilă generată de veniturile mici, de lipsa unei locuințe, de programarea unei intervenții chirurgicale, de costuri mari legate de recuperare, etc.

Fiecare din noi are nevoie la un moment al vieții lui de magie. Acest eveniment a fost un moment magic atât pentru familii, cât și pentru copii, care au petrecut clipe minunate cu Scamă Vrăjitorul. Un eveniment plin de emoții unde cei care se implică în problemele sociale ale comunității și cei aflați în nevoie, au petrecut o dupa amiază placută împreună!

Pentru momentele de magie mulțumim tuturor celor care s-au implicat în realizarea acestui eveniment caritabil.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS