Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

S-a semnat contractul de furnizare „Sistem de monitorizare si control statii de pompare apa potabila si debitmetre apa uzata”

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă Arieș a semnat, în 29.06.2015, contractul de furnizare „Sistem de monitorizare şi control staţii de pompare apă potabilă şi debitmetre apă uzată"cu firma SC WILO TRANS SRL.

Valoarea contractului este de 1 197 033, 73 lei, cu o durată de 6 luni, ordinul de începere fiind emis cu data de 07.07.2015.
Acest contract este parte componentă a proiectului „Investiţii şi dotări pentru îmbunătăţirea capacităţii de operare a Companiei de Apă Arieş Turda „ demarat de către CAA din economiile realizate în cadrul proiectului „ Extinderea și reabilitarea sistemelor de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii" aferent perioadei 2007-2013.
Scopul acestei investiţii îl constituie upgrade şi achiziţionarea unor echipamente, precum şi realizarea unor lucrări care nu au fost cuprinse în cadrul contractului „Achiziţionare Sistem SCADA". În vederea realizării unei automatizări complete, precum şi pentru o monitorizare optimă a sistemului sunt necesare o serie de lucrări dupa cum urmează:Realizarea unui Dispecerat Local SCADA–Supervisory Control And Data Acquisition amplasat în cadrul Sucursalei Câmpia Turzii al Operatorului Regional;Procurarea şi montarea unor debitmetre de apă uzată pe reţeaua de canalizare din municipiile Turda şi Câmpia Turzii cu scopul de a asigura funcţionarea în condiţii optime a sistemului de canalizare; Dotarea staţiilor de pompare apă potabilă Variantă şi Castanilor precum şi a rezervoarelor de apă Fragărişte şi Cetate cu echipamente de automatizare şi Convertizoare,Post trafo 260 KVA pentru creştere de putere,Grup electrogen 260KVA.

DIRECTOR GENERAL
Cristian Octavian Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS