Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Oana Ventel din nou pe primul loc

Actualitate
Tools
Typography

Tânăra turdeancă Oana Venţel a participat în perioada 18-20 iulie 2015 la Festivalul-concurs Naţional de Interpretare a Cântecului Popular Românesc „In memoriam Vasile Conţiu", ediţia a IV-a, competiţie destinată tinerilor interpreţi, în urma căreia a fost desemnată câştigătoare.

Festivalul este organizat anual în localitatea Rîciu, judeţul Mureş, pentru promovarea tinerilor solişti şi ca un omagiu adus etnomuzicologul Vasile Conţiu, profesor dar şi interpret al cântecului tradiţional românesc.

În urma evoluţiilor soliştilor participanţi, juriul a hotărât să acorde Premiul I tinerei Oana Venţel, distincţia fiindu-i înmânată în cadrul Galei laureaţilor chiar de către realizatoarea emisiunii "Tezaur folcloric", Gheorghiţa Nicolae – preşedintele juriului.

Oana Venţel este o elevă eminentă a Şcolii Gimnaziale "Avram Iancu" din municipiul Turda şi în acelaşi timp, o interpretă de muzică tradiţională extrem de apreciată în mediile artistice şi nu numai.

Premiul obţinut la acest festival face parte dintr-un lung şir de premii şi distincţii ce i-au fost conferite în cadrul concursurilor importante de interpretare muzicală la care participă de mult timp.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS