Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

In atentia cetatenilor si a agentilor economici care isi desfasoara activitatea pe raza municipiului Turda

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
Vă informăm pe acesta cale că gunoiul menajer, începând cu ziua de luni, 20.07.2015, a început să fie dus la Sibiu şi Odorheiul Secuiesc.

Momentan acest trasport se face în regim propriu cu autogunoierele. Din păcate, momentan trecem printr-o perioadă de tranziţie şi vom organiza diferit acest trasport în aşa fel încât să fluidizăm colectarea.

Din calculele noastre doar de săptămâna viitoare vom putea intra în normal cu graficul de colectare.

Pentru deblocarea acestei situaţii vă sugerăm să ridicam de la case înceâand cu ziua de joi, 23 iulie, doar casele care erau programate pentru această zi, urmând ca zonele rămase restante să le ridicăm săptămâna viitoare, atunci când vin la rând.

Continuam să ridicăm deşeurile de la asociaţiile de locatari în fiecare zi, cu excepţia zilei de duminică, zi când ambele rampe sunt închise.

Vă rugăm să ne acordaţi sprijinul pentru a putea intra într-un program de normalitate în ceea ce priveşte graficul de colectare. Vă mulţumim şi ne scuzăm pentru neplăcerile create.

Prival Ecologic Servis

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS