Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Probleme la accesul in parcarea de langa fostul Big

Actualitate
Tools
Typography

În zona centrală, între străzile Republicii şi Gelu funcţionează un spaţiu amenajat pentru staţionarea autovehiculelor în regim cu plată, terenul fiind mărginit la sud de pârâul Racilor, în partea de nord aflându-se Catedrala Ortodoxă.

Pentru intrarea, respectiv părăsirea spaţiului de parcare sunt prevăzute două căi de acces: din strada Republicii (pe direcţia de mers Piaţa 1 Decembrie 1918-strada Republicii pentru intrare şi pentru ieşire strada Republicii-strada Andrei Şaguna) şi din strada Gelu (cu direcţia de mers strada Andrei Şaguna- strada Gelu, respectiv strada Gelu-strada Andrei Şaguna-strada Gheorghe Lazăr). În ambele situaţii însă, conducătorii auto pot întâmpina dificultăţi.

În cazul accesului din strada Republicii problemele pleacă de la parcările ilegale, fie pe scuarul de la intrarea în parcare, fie pe partea destinată sensului de ieşire din parcare, blocând astfel şi calea de acces auto spre lăcaşul de cult din apropiere.

Pentru cealaltă opţiune, situaţia e de altă natură. Starea carosabilului – daca putem spune aşa – de pe strada Gelu, este pe un segment într-o fază avansată de deterioare, porţiunea cu pricina ar putea deveni necruţătoare pentru autovehiculele ce folosesc această cale de intrare sau ieşire din parcare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS