Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Compania de Apa ARIES partener al zilelor celor doua orase: Turda si Campia Turzii

Actualitate
Tools
Typography

În fiecare an cele două municipii din arealul de deservire al CAA, Turda și Câmpia Turzii dedică un moment special celebrării identității lor culturale și spirituale, dar și rememorării tradițiilor care le definesc, iar CAA le este alături.

Zilele Orașului, sărbători importante pentru cele două comunități, au devenit, de-a lungul anilor, o frumoasă tradiție, iar Compania de Arieș a sprijinit organizarea acestor evenimente în fiecare an.

"Ori de câte ori avem ocazia, ne implicam în viața comunităților în care ne desfășurăm activitatea. Aceste serbări ne scot din cotidian și ne dau prilejul să împărtășim momente deosebite cu familia și prietenii. Orașul își ia straiele de sărbătoare. Felicit organizatorii celor două minunate evenimente, pentru modul în care s-au implicat și au coordonat tot, pentru ca la final să poată fi declarate proiecte reușite" Cristian Octavian Matei, director general al CAA.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS