Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Contoarele cu citire la distanta - o investitie de 14 milioane de lei din fonduri europene

Actualitate
Tools
Typography

Investiția pe care Compania de Apă ARIEȘ Turda o face pentru achiziționarea contoarelor cu transmisie radio (contoare cu citire la distanță) este, cu siguranță, una avantajoasă, atât pentru cetățeni, cât și pentru companie. Are o valoare totală de: 14.487.236,91 lei și lucrările vor dura 6 luni. Contractul „Achiziție și montare contoare cu citire la distanță” a demarat în 8 iulie 2015 și a fost semnat cu firma ELSACO din Botoșani. Echipele firmei botoșănene sunt asistate tehnic de specialiștii Companiei de Apă ARIEȘ.

Clienții CAA nu plătesc nimic, iar ÎNLOCUIREA contoarelor vechi de branșament cu contoare cu citire la distanță, reduce costurile de deplasare pentru citirea fizică a contoarelor și furnizează date corecte, fără erori. Lucrările de montare a contoarelor cu citire de la distanță, presupun și înlocuirea robinetului situat în amonte de contorul de branșament, motiv pentru care este obligatorie și necesară întreruperea furnizării apei, pentru a face posibilă înlocuirea întregului ansamblu.

Contoarele sunt prevăzute cu module radio, care permit citirea consumurilor de la o distanță de maxim 200 de metri. Astfel, consumul înregistrat poate fi citit cu regularitate, chiar și atunci când angajații nu au acces la contor, iar facturarea se poate face pe baza consumului real, nu pe cel estimat. Mai mult, înregistrările sunt stocate în baze de date, așadar pot fi aflate cu ușurință valorile din orice moment și depistate consumurile neobișnuit de mari, care ascund eventuale defecte ale rețelelor interioare. Se montează la utilizatorii casnici, asociații de proprietari și agenți economici din arealul de deservire al CAA ( muncipiile Turda și Câmpia Turzii și localitățile/satele: Mihai Viteazu, Cornești, Cheia, Bogata, Sândulești, Copăceni, Luna, Viișoara, Urca și Gligorești).

Compania de Apă își informează clienții înainte cu 48 de ore, prin notificări scrise distribuite cetățenilor și prin anunțuri în presa locală, pe site-ul propriu și rețelele de socializare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS